Fredagskonsert - Robert Zetterqvist & Quasimondo

31 Mar 2020 13:414120

NIPÅ arbetar intensivt med att utveckla digitala och kreativa kulturlösningar som fungerar och ger mening i Corona-tider. Lösningar som också stöder kulturutövare som annars drabbas hårt av Corona-krisen med inställda evenemang och konserter. Därför presenterar vi nu en serie digitala fredagskonserter som alla kan ta del av här på nipalive.ax.

Den andra fredagskonserten i live-konsert-serien, är en konsert med Robert Zetterqvist & Quasimondo, från Åland.

Om Robert Zetterqvist. & Quasimondo

Svensk/åländska gitarristen Robert Zetterqvists sprakande projekt Quasimondo bjuder på en molotov coctail av olika element som hotar att utmana dina föreställningar på ett fundamentalt plan. Detta är en skymningszon mellan surrealism och fullaste allvar i jakten på fish & chips och frihet.

Svensk/åländska gitarristen Robert Zetterqvists sprakande projekt Quasimondo bjuder på en coctail av olika element som kan utmana dina föreställningar på ett fundamentalt plan. Musiken skapar en skymningszon mellan surrealism och fullaste allvar i jakten på fish & chips och frihet. Quasimondo är ett äventyr som tar med lyssnaren på en strapats genom olika stilar och idéer. Klubbmusiken är inte som den verkar vara, utan underkastar sig jazzens musikaliska inställning. Jazzmusiken å sin sida återvänder till sin egentliga livsmiljö - dansscenen och underjorden.

Robert Zetterqvist - gitarr
Fredrik Erlandsson - trumpet
Markus Helander - trummor
Edward Furbacken - Loops & FX

Detta upplägg innebär att vi på NIPÅ kan erbjuda kultur ut i hemmen, i en tid när vi alla behöver det som mest, även om vi inte kan träffas fysiskt. Konceptet innebär att NIPÅ står för teknik, filmning, livestream, kommunikation och ett gage till medverkande artister.

Read more